Εξαιρετικό το οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών - Βίντεο

Τρίτη 23 Απριλίου 2024 20:26
Εξαιρετικό το οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών -  Βίντεο

Ο Πρωτοπρ. Νικόλαος Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην τεράστια κοινωνική προσφορά του συσσιτίου 'Τράπεζα Αγάπης΄που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας!

Μοναδική η μουσική παράσταση με τίτλο «Ερχόμενος ο Κύριος», ένα οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα.
Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Συσσιτίου της Ναούσης, το οποίο όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του ο υπεύθυνος του Συσσιτίου Πρωτοπρ. Νικόλαος Παπαθεοδώρου συμπληρώνει φέτος τριάντα χρόνια λειτουργίας και διακονίας.
Στην εκδήλωση λόγου και μέλους παρουσιάστηκαν από τον Βυζαντινό χορό του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Μητροπόλεως «Κωνσταντίνος Πρίγγος» οι πιο χαρακτηριστικοί ύμνοι της κατανυκτικότερης περιόδου της Αγίας μας Εκκλησίας, υπό τη διεύθυνση του χοράρχη Ιορδάνη Ζερδαλή.
Στα Αναλόγια ανέγνωσαν ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Παντελεήμων Παπαεμμανουήλ και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Βασίλειος Μαυράγκανος.
Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο γραμματέας της Μητροπόλεως και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.
Ο Μητροπολίτης στο τέλος της εκδήλωσης ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδηλώσεως.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη Φωνή Ναούσης.