Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Δείτε την στιγμή που ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ τροχός γεμάτος κόσμο σε λούνα παρκ! (βίντεο)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 17 Μαΐου 2016
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Video-Παράξενα

Μοιάζει με κινηματογραφικό ταινία τρόμου…. Τραγική κατάληξη είχε μια βόλτα με περιστρεφόμενη πλατφόρμα σε θεματικό πάρκο στο Τσενάι, καθώς ένας άνθρωπος βρήκε φρικτό θάνατο και τουλάχιστον άλλοι εννέα τραυματίστηκαν.

Ο 58χρονος Jose Punnoose, ιδιοκτήτης του θεματικού πάρκου Kishkinta και ο 43χρονος διευθυντής D. Sakthivelan, συνελήφθησαν με τις κατηγορίες, μεταξύ άλλων της εγκληματικής αμέλειας που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του επισκέπτη, όπως σημειώνεται και σε σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.
 
Την Τετάρτη το απόγευμα, μετά το κλείσιμο του πάρκου για το κοινό, το προσωπικό παρέμεινε στο πάρκο για να λάβει μέρος στη δοκιμή της πλατφόρμας που είναι γνωστή ως Disco Dancer.
 
Λίγες στιγμές αργότερα, ο τεράστιος τροχός που μοιάζει με μεγάλο φλιτζάνι που περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του πάνω σε ένα άξονα, αποκολλήθηκε από τον άξονα και όσοι ήταν επάνω του έπεσαν από ύψος 15 ποδών.
Όπως καταγγέλλουν εξαγριωμένοι οι συγγενείς των θυμάτων, η διεύθυνση του πάρκου εξανάγκασε τους εργαζομένους να λάβουν μέρος στη δοκιμή του τροχού.
 
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Σάββατο 24 Μαρτίου 2018
Share |
216 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS