Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Χωρίς άδεια καταλληλότητας λειτουργίας εγκαινιάζεται σήμερα η παιδική χαρά για ΑμεΑ 'Χελωνίτσα' του Δήμου Νάουσας!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νάουσα - Ημαθία

Η αρμόδια Επιτροπή καλεί το Δήμο να μην τη λειτουργήσει έως ότου πάρει την άδεια και ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία και τον Εισαγγελέα. Η αστυνομία λέει ότι θα πράξει τα νόμιμα

Χωρίς άδεια καταλληλότητας λειτουργίας, εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή  στις 8 το απόγευμα η Παιδική Χαρά "Χελωνίτσα" στην πλατεία Ειρήνης, καθώς ούτε αίτημα δεν έχει καταθέσει μέχρι στιγμής στην αρμόδια  Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Ν. Ημαθίας!

Μάλιστα στην πρόσκλησή του ο Δήμος αναφέρει ότι 'αμέσως μετά τα εγκαίνια η πιστοποιημένη παιδική χαρά θα δοθεί σε χρήση'.

Η αρμόδια Επιτροπή, με εγγραφό της προς το Δήμο, τον καλεί να μην προβεί στην λειτουργία της, έως ότου, του χορηγηθεί, κατόπιν αιτήματος στην Επιτροπή, το ειδικό σήμα καταλληλότητας λειτουργίας αυτής, όπως ορίζει η νομοθεσία. Σχετικά ενημέρωσε και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, την Αστυνομία Νάουσας και τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. 

Ο Αστυνομία από την πλευρά της μας είπε, ότι εάν λειτουργήσει η 'Χελωνίτσα' χωρίς άδεια, θα πράξει τα νόμιμα, κάνοντας αναφορά στην Εισαγγελέα.

Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική και να μην λειτουργήσει μετα τα εγκαίνια η Παιδική Χαρά, ειδάλλως ας αναλάβει ο δήμαρχος την ευθύνη σε περίπτωση τυχόν ατυχήματος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει οριστεί μέχρι στιγμής ούτε ο υπεύθυνος της 'Χελωνίτσας'.Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018
Share |
274 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS