Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Διασκέδασαν με την ψυχή τους στη Waterland οι 'μαχητές' του Συλλόγου Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών Νάουσας και Βέροιας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αθλητισμός

Οι εγγραφές συνεχίζονται

Μια ωραία ημέρα πέρασαν την Κυριακή μικροί και μεγάλο 'μαχητές' του Συλλόγου Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών Νάουσας και Βέροιας . 

Διασκέδασαν με την ψυχή τους στη Waterland στη Θεσσαλονίκη και το πρόγραμμα αυτή τη φορά δεν περιλάμβανε κουνγκ φου αλλά βουτιές στις τεράστιες πισίνες. Οι δράσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν και τα επόμενα Σαββατοκύριακα, με αναρριχήσεις, ράφτινγκ, εκδρομές κ.α.

 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο σύλλογο Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών Νάουσας και Βέροιας. Οσοι επιθυμούν να γνωρίσουν το πραγματικό Κουνγκ Φου από το Si Fu Θεόδωρο Κωστόπουλο, μπορούν να επισκεφθούν Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή(μετά τις 7.30 μ.μ.) τη Σχολή της Νάουσας στην Δ/νση Χατζηγρηγοριάδη 8(μέσα στη λαϊκή αγορά). Ειδικές τιμές για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

 

Ο μοναδικός αναγνωρισμένος 

από την Ελληνική Ομοσπονδία

Γου Σου Κουνγκ Φου εξεταστής


Ας σημειωθεί ότι Si Fu Θεόδωρος Κωστόπουλος είναι ο μοναδικός αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου εξεταστής στο Νομό Ημαθίας! Και ένας από τους λίγους Δασκάλους που αγαπούν με την καρδιά τους και μεταδίδουν ως τρόπο ζωής το παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου! Πραγματικός "δάσκαλος"!ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018
Share |
172 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS