Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Η Θ.Ο. 'ΚΑΡΠΟΥΖΙ' ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ THN EΠITYXHMENH ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ 'SURVIVOR ΑΛΛΙΩΣ MADE IN GREECE...'

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νάουσα - Ημαθία

Μετά από απαίτηση του θεατρόφιλου κοινού της περιοχής μας θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά τη θεατρική ομάδα 'Καρπούζι' με την κωμωδία 'Survivor αλλιώς... made in Greece' του αστείρευτου Γιάννη Καραμπέλκου, 7 – 9 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο.

Η θεατρική ομάδα πραγματικά προσφέρει αστείρευτο γέλιο το οποίο όλοι μας το έχουμε ανάγκη. 'Γέλιο μέχρι δακρύων' θα ήταν ο δικός μας τίτλος στην παράσταση, αλλά τι να κάνουμε η επικαιρότητα επιβάλει το 'Survivor', το οποίο σατιρίζει απόλυτα επιτυχημένα και διακωμωδεί τη σημερινή ελληνική κατάσταση.

Το σίγουρο είναι ότι το έργο του Γιάννη θα το δούμε να παίζεται και από επαγγελματικά θεατρικά σχήματα στην Αθήνα. Είναι εξαιρετικό, όπως και οι συμπολίτες μας, ερασιτέχνες ηθοποιοί που πραγματικά έχουν ταυτοποιηθεί απόλυτα με τους ρόλους τους. Τα υπόλοιπα επίσκηνής…

Παίζουν: Δημήτρης Δούτσης, Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου, Ντίνος Μαλιάσας, Φένια Στοϊδου, Τρύφων Γιαβάλκας, Κορίνα Τσιγαρίδα, Γιάνης Καραμπέλκος, Άσπα Πιτάκη, Νίκος Θεοδωρίδης και Γρηγόρης Καμτσικάς. Κείμενα-Σκηνοθεσία: Γιάννης Καραμπέλκος, Μονταζ μουσικής-ηχητικών-διαφημιστικών σποτ: Γρηγόρης Γκιούρος, Χειρισμός Ήχου φωτισμού Φίλιππας Πηδάσης, Σκηνικά Ελισσάβετ Παπακωνσταντίνου.

Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο Έμμετρη Γνώση, στη Κάβα Γιαβάλκα, στο Καφέ Σασπένς (κυρά Νίτσα) και στο καφέ ΗΟΜΕ (τιμή 5ευρώ).Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018
Share |
45 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS