Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Ένα ταχυδρομείο του 1898 μεταμορφώθηκε στο πιο όμορφο ξενοδοχείο του Βελγίου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενδιαφέροντα

Μέλος της ξενοδοχειακής αλυσίδας Zannier, το 1898 The Post, είναι ένα εντυπωσιακό κτίριο νέο-Αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Louis Cloquet το 1898. Διαθέτει το δικό του πύργο ρολογιού ύψους 54 μέτρων, και αρχικά άνοιξε τις πόρτες του, ως ταχυδρομείο, το 1909. Η λειτουργία του διήρκεσε μέχρι και το 2001.

 

Τώρα, το πάλαι ποτέ ταχυδρομείο μεταμορφώθηκε σε ένα εκπληκτικής κομψότητας ξενοδοχείο 38 δωματίων, το οποίο αποτίνει φόρο στην αρχιτεκτονική και το στυλ του παρελθόντος, φέρνοντας ταυτόχρονα σύγχρονα στοιχεία στη διακόσμησή του. Τα δωμάτια έχουν ονομασίες όπως «The Stamp», «The Letter» και «The Postcard», ενώ υπάρχει και ένα δωμάτιο που τιμά τις άμαξες με τα άλογα που μετέφεραν κάποτε την αλληλογραφία από και προς το ταχυδρομείο, το οποίο έχει την εύλογη ονομασία «The Carriage».

 

Αν, ωστόσο, ο επισκέπτης θέλει να ζήσει την απόλυτη εμπειρία διαμονής στο 1898 The Post, η καλύτερη επιλογή είναι να κλείσει το πιο ξεχωριστό (και ακριβό) δωμάτιο του ξενοδοχείου, μια οκταγωνική μεζονέτα με θέα 360 μοιρών σε όλη την πόλη, η οποία βρίσκεται μέσα στον πύργο του ρολογιού.

 

Στις υπόλοιπες υπηρεσίες του ξενοδοχείου, περιλαμβάνεται το The Kitchen, το εστιατόριο που προσφέρει σπιτικό φαγητό και ζεστή ατμόσφαιρα σε έναν open-space χώρο, και το The Cobbler, το μπαρ του ξενοδοχείου.

 

 Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Σάββατο 17 Μαρτίου 2018
Share |
341 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS