Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ- ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΩΡΑ 14:30)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αθλητισμός

Με ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδι με την μπάλα και τακτική, προπονήθηκε η ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ χθες  το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δημ. Σταδίου Νάουσας, με τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή Γιώργου Σγούρδα. Κανονικά προπονήθηκε ο Αλέξανδρος Ζούρκος, που είναι στη διάθεση του προπονητή, ενώ δεν προπονήθηκε ο Αργύρης Τούφας εξαιτίας του τραυματισμού στον προσαγωγό από τον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό και ακολουθεί θεραπεία. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Γρηγόρης Κυζιρίδης που αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Αύριο η ομάδα μας υποδέχεται τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας στον επαναληπτικό αγώνα για το Κύπελλο Ε.Π.Σ. Ημαθίας (Δημ. Στάδιο Νάουσας, ώρα έναρξης 14:30). Τον αγώνα ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Χρήστος Παυλίδης με βοηθούς τους κ.κ. Γρηγόρη Γαβρά και Γρηγόρη Παζαρτζικλη. Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018
Share |
104 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS