Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Εξαιρετικό το πρώτο μυθιστόρημα της Γεωργίας Μακρογιώργου 'Τύχη στα τείχη'. Βίντεο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νάουσα - Ημαθία

Εξαιρετική και η παρουσίασή του χθες Σάββατο στην κατάμεστη 'Εστία Μουσών'

 Εξαιρετικό το πρώτο μυθιστόρημα  της Γεωργίας Μακρογιώργου 'Τύχη στα τείχη', το οποίο παρουσίαστηκε  χθες  Σάββατο  στηνκατάμεστη από κόσμο 'Εστία Μουσών'

Για το βιβλίο μίλησαν η Δήμητρα Κουβάτα(φιλόλογος-ποιήτρια) η Μάρθα Ζήση(λογοπαιδαγωγός), η Ολυμπία Τσίτση(φιλόλογος), ενώ  αποσπάσματα διάβασαν η Κατερίνα Μπόσκου και η Δάνα Πετρά.

Η “Τύχη στα Τείχη” είναι μια γυναικεία ματιά στο σύγχρονο κόσμο. Η κεντρική ηρωίδα, η Ευτυχία, φέρνει στο προσκήνιο προβλήματα και προβληματισμούς για τις σχέσεις γονιών-παιδιών, το χρόνο, τους στόχους, την τύχη. Στην προσπάθειά της να διεκδικήσει αυτά που ο χρόνος της στέρησε, ξεκινάει σεμινάρια δημιουργικής γραφής. Συνομιλεί με τον Φόσε και τον Κάφκα, ανακαλεί μνήμες, γράφει για εννέα γέφυρες, αλλάζει, αναθεωρεί. Τα πρόσωπα δίπλα της και οι παράλληλες ιστορίες τους ενισχύουν  το βασικό κορμό της αφήγησης. Αδιέξοδα, χωρισμοί, διλήμματα, ασθένειες, προσδοκίες, έρωτες, απογοητεύσεις, περιπλανήσεις στη Θεσσαλονίκη, τη Νάουσα, την Κωνσταντινούπολη, τη Νέα Υόρκη.

Ενα βιβλίο που αξίζει να το διαβάσετε.

Περισσότερα στη 'Φωνή'.Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018
Share |
193 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS