Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Το εξωγήινο τοπίο των παγωμένων καταρρακτών του Νιαγάρα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κόσμος

O φωτογράφος από το Τορόντο Adam Klekotka είχε επισκεφτεί τους καταρράκτες του Νιαγάρα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της διαμονής του στον Καναδά, αλλά ποτέ κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Μετά από δύο εβδομάδες με θερμοκρασίες-ρεκόρ φέτος τον Ιανουάριο (όπου οι ειδήσεις των καναδικών καναλιών ανέφεραν ότι η χώρα ήταν πιο ψυχρή και από την επιφάνεια του Άρη), ο Klekotka αποφάσισε να εξερευνήσει τους παγωμένους καταρράκτες τη νύχτα και ανακάλυψε μια φωτισμένη σκηνή που περισσότερο έμοιαζε σαν ένα ερημωμένο εξωγήινο τοπίο παρά με θαύμα της γήινης φύσης.

«Η θερμοκρασία ήταν περίπου -20 ° C, αλλά λόγω του κρύου αέρα και της υψηλής υγρασίας, ένιωθα σαν να ήταν κάτω από -30 ° C,» είπε ο Klekotka στο Colossal. «Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, τα χέρια μου ήταν πραγματικά παγωμένα. Λόγω των μικρών κουμπιών που έχουν οι κάμερες, έπρεπε να τα χειριστώ χωρίς γάντια. Επιπλέον, οι σταγόνες νερού ήταν παγωμένες στο μπροστινό μέρος του φακού και έπρεπε να το καθαρίζω κάθε δύο δευτερόλεπτα».

Ο Klekotka απαθανάτισε τους λαμπερούς καταρράκτες από διάφορες οπτικές γωνίες και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

 Μπορείτε να δείτε περισσότερες εικόνες του φωτογράφου στο Instagram του και αν θελήσετε να εκτυπώσετε κάποιες, στο ηλεκτρονικό κατάστημα του.Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018
Share |
167 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS