Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Αυτοκινητοβιομηχανίες σταματούν τα diesel -Τι συμβαίνει

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κόσμος

Η Porsche είναι μια ακόμη μάρκα που προστίθεται στις εταιρείες οι οποίες σταματούν να επενδύουν σε diesel κινητήρες και μοντέλα, αφού η γερμανική φίρμα αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή των δύο υπαρχόντων diesel μοντέλων της, της Macan S Diesel και της Panamera 4S Diesel.

Ηαπόφαση αυτή της Porsche για σταμάτημα της παραγωγής των diesel μοντέλων της έρχεται να προστεθεί στο γενικότερο κύμα που επικρατεί στην αυτοκίνηση για μείωση των προσφερόμενων diesel επιλογών των αυτοκινητοβιομηχανιών, εν όψει των νέων, πιο αυστηρών ορίων για τους ρύπους που έρχονται.

Η Toyota παραδείγματος χάριν, είναι μια από τις εταιρείες που έχουν δηλώσει ότι σταδιακά θα σταματήσουν να προσφέρουν diesel επιλογές στα μοντέλα της και ήδη αυτοκίνητα όπως το C-HR δεν έχουν πετρελαιοκίνητη έκδοση, ενώ και σε μελλοντικά μοντέλα της όπως το επόμενο Yaris, αναμένεται να απουσιάσει το diesel. Αντίστοιχα η Volvo έχει δηλώσει ότι θα σταματήσει την εξέλιξη diesel κινητήρων, σε αντίθεση με τα υβριδικά που θα εξαπλωθούν περαιτέρω.ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018
Share |
280 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS