Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Πολύ γέλιο στην παράσταση ΄Ζωή και κότα... Με χαβίτς και με κορκότα!΄- Βίντεο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 6 Μαρτίου 2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νάουσα - Ημαθία

Καταχειροκροτήθηκε ο ακούραστος Κώστας Βουτσάς!!

Εξαιρετική και με ωραίο χιούμορ, κυρίως στοχευμένο στην πολιτική κατάσταση της χώρας μας η έξυπνη θεατρική παράσταση 'Ζωή και κότα... Με χαβίτς και με κορκότα!΄που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Δημοτικό μας θέατρο και συμμετείχαν οι εξής  ηθοποιοί: Χρύσα Συμεωνίδου, Φανή Αδαμίδου, Δημήτρης Πιπερίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Τάκης Βαμβακίδης, Κώστας Βουτσάς.

Ειδικά τον τελευταίο, το κοινό της Νάουσας και της περιοχής μας τον καταχειροκρότησε γιατί ακόμα και στην ηλικία του παραμένει ένας από τους μεγάλους στυλοβάτες του θεάτρου και του Ελληνικού παλιού καλού κινηματογράφου!!

Την εκδήλωση διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας, Επισκοπής, Κοπανού, Χαρίεσσας, Μαρίνας, η 'Μίεζα' Κοπανού, οι Ποντιακοί Σύλλογοι Λευκαδίων ‘Τ΄Ανθέμια’ και Ανω Ζερβοχωρίου “Ποντιακά Νιάτα”. 

Συμμετείχαν επίσης η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας με μέλη του και το χορευτικό της τμήμα και το χορευτικό της Ευξείνου λέσχης Επισκοπής και χαρίεσσας, όπου χορέψαν τη Σέρα. Από μουσικούς ο Γιώργος Ορδουλίδης, Μπάμπης Λαζαρίδης και ο Δημ. Πιπερίδης.

Στο τέλος ο πρόεδρος της ΕΛΝ κ. Φώτης Φανιάδης απένειμε χειροποίητη εικόνα ακριβές αντίγραφο της Παναγίας Σουμελά και λάβαρο της Εθνικής βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως στον Παναγιώτη Χαϊτίδη ο οποίος για 60 χρόνια ήταν μέλος και λυράρης της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας.

Η ίδια εικόνα και λάβαρο απονεμήθηκε και στον Κώστα Βουτσά για την παράσταση στη Νάουσα.

Επίσης ο κ. Φανιάδης ευχαρίστησε θερμά τη θεατρική ομάδα 'Αίρεσις' που βοήθησε την παράσταση και μέλη της συμμετείχαν σε αυτήν.Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018
Share |
323 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS