Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Βάναυση προσβολή προς τον Ελληνικό Λαό η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Αντιπολίτευση

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 09:06
Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Βάναυση προσβολή προς τον Ελληνικό Λαό η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Αντιπολίτευση

«Ντροπή» για την κοινοβουλευτική ιστορία της Ελλάδας χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ με την στήριξη των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, 8 μόλις μήνες μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ, ο Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Από το βήμα της Βουλής, μιλώντας στη σχετική συζήτηση, ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι η Αντιπολίτευση όχι μόνο προσπαθεί να εργαλειοποιήσει χυδαία το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών προκειμένου να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη κυρίως εν’ όψει ευρωεκλογών αλλά και δημιουργεί έναν αχταρμά από fake news, από προκλητική εκμετάλλευση της δυστυχίας και του πόνου των γονέων των νεκρών και από λαϊκά δικαστήρια, υποκαθιστώντας στην ουσία τη Δικαιοσύνη.

Ο Βουλευτής Ημαθίας επισήμανε ότι η πρόταση δυσπιστίας που έφερε η Αντιπολίτευση είναι πρωτίστως πρόταση δυσπιστίας στην ίδια την πραγματικότητα.

Καθώς αυτή αποδέχθηκε τυφλά και αυτόματα, ένα δημοσίευμα της Εφημερίδας Βήμα για δήθεν κυβερνητική «μονταζιέρα» στα ηχητικά των Τεμπών με στόχο να συγκαλυφθούν τάχα οι πραγματικές κρατικές ευθύνες ώστε αυτές στη συνέχεια να αποδοθούν αβάσιμα δήθεν στον σταθμάρχη.

Δημοσίευμα όμως, που όπως σημείωσε ο κ. Τσαβδαρίδης όχι μόνο δεν ήταν ούτε αποκαλυπτικό ούτε αποκλειστικό, αλλά τελικά ήταν το ίδιο ακριβώς ρεπορτάζ που ένα χρόνο πριν δηλαδή στις 04/03/2023, παρουσιάστηκε σε πολλά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής ΕΡΤ, και το οποίο ρεπορτάζ αμέσως διαψεύστηκε από την αρμόδια Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα δε, όπως σημείωσε ο κ. Τσαβδαρίδης, η πρόταση δυσπιστίας της Αντιπολίτευσης είναι στην ουσία πρόταση δυσπιστίας απέναντι στην κοινή λογική.

Γιατί στην αγωνία της να φορτώσει την ευθύνη «γενικά» στην κυβέρνηση για τα πάντα, έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί ακόμη και την ομολογία του ίδιου του μοιραίου Σταθμάρχη για το ανθρώπινο λάθος.

Το άκρον άωτον δηλαδή του παραλογισμού και της συνωμοσιολογίας.

Ενώ υπογράμμισε ότι τελικά η πρόταση δυσπιστίας είναι επίσης πρόταση δυσπιστίας και απέναντι στην ίδια τη νωπή και σαφή εντολή του Ελληνικού λαού.

Γιατί λοιδορεί την μόλις προ λίγων μηνών κρίση του ελληνικού λαού και την προσβάλλει βάναυσα, με ξεδιάντροπα ψέματα για μονταζιέρες στο δυστύχημα των Τεμπών, που μπουρδουκλώνονται με αβάσιμες κατηγορίες επηρεασμού δήθεν των αποδήμων μέσω emails, με ξαναζεσταμένα φαγητά, όπως οι υποκλοπές και με αποκυήματα της πιο νοσηρής φαντασίας, για δήθεν νοθεία στις εκλογές.

Όλα στο μίξερ, αρκεί να εφεύρουν μία οποιαδήποτε αφορμή να δημιουργήσουν τεχνητό χάος και θα βυθίσουν ξανά τη χώρα στην τοξικότητα.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι η Αντιπολίτευση ματαιοπονεί αν θεωρεί ότι ο Ελληνικός λαός δεν αντιλαμβάνεται πως πίσω από την υποκριτική της στάση, κρύβεται η αγωνία της να επιβιώσει πολιτικά.

Μεταλλασσόμενη σε πειθήνια ουρά οργανωμένων οικονομικών και μιντιακών συμφερόντων, που ξεκίνησαν πόλεμο φθοράς της εκλεγμένης κυβέρνησης για να την καταστήσουν όμηρο των δικών τους σχεδιασμών.

Ανέφερε δε ότι απέναντι στη σπέκουλα της πρότασης δυσπιστίας που επέλεξε η Αντιπολίτευση , η ΝΔ, ενωμένη και αποφασισμένη, θα της δώσει για ακόμη μία φορά την αποστομωτική απάντηση που της αξίζει καταψηφίζοντας την πρόταση αυτή και αφήνοντάς την στην κρίση του ελληνικού λαού, τον οποίον τόσο απαξιώνει και τόσο αισχρά προσπαθεί να χειραγωγήσει.